F&E partnere

HOVEDSAMARBEJDSPARTNER

Din Madpartner – mad med personlighed er et cateringfirma beliggende i det Gamle Mejeri i Skærup. Din Madpartner er udsprunget af en stor passion for mad såvel som lysten til at ville gøre de hjemlige arrangementer mere overskuelige og de store events mere spændende. Din Madpartner har været en del af F&E siden start i 2019, hvor de har leveret lækker og sund frokost til alle deltagere på Camps og fodboldskoler.

Drømmer du eller din klub om nye fodboldmål, matchende træningstrøjer – eller er det et nyt sæt fodboldstøvler, der skal til for, at du kan drømme videre om at blive blandt Danmarks næste Kvindeliga-stjerner? Så kan du eller dine holdkammerater nu søge Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat og få en hjælpende hånd til at indfri jeres fodbolddrømme.

LEVERANDØRER

Tre år efter, i 1977, blev brandet Craft født. Siden da har Craft været pioner indenfor teknisk sportstøj med fantastisk fugttransport. Tøj, som er ergonomisk tilpasset specifikke sportsgrene, i nordisk design og med en helt fantastisk komfort. Craft Sportswear har været en del af F&E siden start i 2019. 

SPORT 24 er hele familiens sportskæde. Her finder du alt hvad hjertet kan begære af nyeste modetøj og sko samt funktionelt sportsbeklædning og sportssko. Du kan shoppe hvor, og hvornår det passer dig bedst. Sport24 er DK's største sportskæde og er en stor del af Fodbold- og event siden start i 2019.

OFFICIELLE FODBOLDSKOLEPARTNERE

F&E PARTNERE

Vi er meget taknemmelige for de virksomheder, som hvert år støtter vores aktiviteter i form af partnerskaber og sponsorater.

Vores primære fokus er, at skabe glæde blandt børn og unge, som deltager i vores fodboldskoler, træninger, camps, mv. Derfor gør det en stor forskel for os, når vores partnere og sponsorer hjælper os på vej med vores formål. 

SPONSORER

ON THE SPOT MASSAGE
SPORTSCENTER DANMARK
BSM REKLAME
FAXE KONDI
DANSK ENTREPRENØR SERVICE
ØJENHØJDE VIDEO & FOTO
MIND YOUR TALENT
BGI AKADEMIET
JEPSEN BILER
FRØS SPAREKASSE
SPORT 24
GOAL STATION
DIN MADPARTNER
CRAFT SPORTSWEAR
WINTHER SPORT & FRITID

HAR DU LYST TIL AT SPONSORERE OS?

Vores sponsorer gør en kæmpe forskel for vores arbejde med børn og unge rundt om i landet. Vi er altid åbne overfor nye sponsorater, som selvfølgelig figurerer på vores udstyr til diverse event. 

KONTAKT OS