Teknikskole

Billetsalget åbner i februar 2022.

OM VORES TEKNIKSKOLE

På en F&E teknikskole bliver deltageren udfordret teknisk, taktisk, fysisk & mentalt på to dage.Vi arbejder med mange boldberøringer, pasninger og “touch” på bolden.Vi afholder teknikskolen i små grupper for at kunne bevare kvaliteten af træningen og det udbytte spillerne gerne skulle få ud af træningen.Selve træningen laves efter niveauet på spillerne, derfor tilpasser vi træningen efter alder og niveau i samarbejde med vores dygtige, passionerede og uddannede trænere som vil være at finde på teknikskolen.

"Min søn på 12 år gennemgik i 2020 et træningsforløb med Oliver. Oliver var en god rummende træner, der mødte min søn i øjenhøjde og med godt blik for både spil og barn skabte et godt resultat. Oliver har et stærkt trænermæssigt fundament og en personlighed der sikrer udvikling og træningen med Oliver var ugens højdepunkt for min søn. Vi kan som familie varmt anbefale Oliver, som med dedikation og nærvær skabte fodboldglæde og forbedret teknik."
-Jacob Kjærgaard om Mads, U12 Varde IF

LEJ VORES UDSTYR

LÆS MERE

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi opdeler dagene i to forskellige levels for at have fokus på noget forskelligt.Det har vi haft stor succes med, så spillerne inden ved hvad der øves og hvad der er fokus på.

To dage på en F&E teknikskole ser således ud:

F&E Level 1 - dag 1:
Fokus på: Indersidespark, lodret vristpark, pasninger, & fodboldkoordination, tanke til handling & finter.

F&E Level 2 - dag 2:
Fokus på: 1.berøring/ 1.touch, vendinger, Reaktionsevne, hurtige fødder, & afslutninger.

Vi har fokus på seriøs og sjov fodboldtræning. Så derfor vil der både være plads til det seriøse og det sjove på teknikskolen.