TRÆNING FOR SPILLERE & MÅLMÆND

   
Vi har hjulpet mere end +100 spillere i forskellige aldre og niveauer        på vej mod deres mål.
    Ved alle træningspas har vi fokus på at gøre dig til en endnu dygtigere fodboldspiller ved seriøs sjov fodboldtræning.

Vi har fokus på dig, glæde i træningen og sørger for at give dig helt nye redskaber til brug derhjemme, i klubben og på banen. Du vil opleve at vi gør os umage og går helt ned i detaljen.

 Hos os kan du vælge både individuel-, Goal Station- og gruppetræning som både markspiller og målmand. I løbet af træningerne kan spillere ligeledes selv byde ind med, hvilke områder der skal arbejdes med.

Vi glæder os til at træne med dig.

Hvad spillere og trænere siger om vores træninger

Det er SÅ fedt at træne hos Fodbold og Event.Der er altid super god stemning og man lærer en masse nyt hver gang. Det er god og effektiv træning der er specielt tilpasset mig og mine fokuspunkter. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og give den max gas.Jeg havde nogle fokuspunkter jeg skulle arbejde på og det har Oliver hjulpet mig med. Det er så fedt at arbejde hårdt sammen med Oliver og man kan mærke man udvikler sig. Jeg kan kun varmt anbefale træning hos Fodbold og Event, det er det fedeste. 

Mathilde Jespersen, AGF U16

En helt igennem fantastisk oplevelse. De 2 trænerne på dagens holdtræning, Iben og Camilla, havde sat op en super træning, med fokus på bandespil, koordinering og tæmninger. De forstod, at få pigerne med i selve træningen, forstod at få fodbolden, motoriken og spillet leget ind i dagens træning. Pigerne havde en fest med smil på læberne, selvom det til tider var hårdt. De aflæste pigerne flot ift. spil og teknik. Kan varmt anbefale dette event, og specielt disse 2 trænere til andre.

Michael Brage Bjerregaard, Aabenraa U16 pigetræner

F&E er intet mindre et fantastisk supplement til børnenes elskede Fodboldtræning.

Min datter Laura har deltaget i mange camps og individuelle træningsforløb hos F&E. Længe leve F&E.
Min datter er altid kommet glad hjem efter en træning hos F&E, og føler at hun får det der ekstra, som gør at Fodbold sulten bare bortsætter. F&E konceptet er genialt, og med meget kompetente trænere, tak for jer

Laura Johansen, KIF U14

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om vores nye tiltag som en af de første.