VI STØTTER KLUBBER, VELGØRENHEDSORGANISATIONER & PARASPORTSPILLERE

Vi støtter flere gode formål med stor glæde. Vores primære formål er, at gøre en forskel for de danske fodboldspillere hvor end vi kan.

Derfor er det helt naturligt for os, at vi hjælper klubber, velgørenhedsorganisationer og parasportspillere rundt om i landet.

Derfor støtter vi velgørendeformål meget tit. Vi mener at fodbold skal være for alle uanset social baggrund på banen. Udenfor banen mener vi også at alle skal have muligheden for at leve et så godt liv som muligt. Derfor støtter vi bl.a Broen Vejle som hjælper sociale udsatte børn til en aktiv fritid. Det gør vi bl.a med at støtte med frie pladser på vores Camps og fodboldskoler. Vi støtter også det rigtig gode arbejde hos Danske Hospitalsklovne og Børnecancerfonden med forskellige bidrag.

Som noget helt nyt valgte vi nytårsaften 2020 at lave nytårshjælpekasser til trængte børnefamilier. Fra idé til virkelighed skete på få dage, hvor både sponsorer bød ind og vi fik over 500 ansøgninger. Vi valgte 26 børnefamilier som vi d.31/12-2020 kørte ud med i trekantsområdet. TV SYD fulgte dagen og det kom på TV2 nytårsaften. Du kan se indslaget til venstre i videoen. 

FODBOLDCAMP FOR PARASPORTSPILLERE

Vi har afholdt vores første FodboldCamp for parasportspillere, hvor der deltog i alt 18 spillere fra hele landet i alle aldre.

Dagen stod på en masse oplevelser med den runde bold til stor begejstring for de deltagende spillere. Efter dagen har vi modtaget mange roser og gode feedback, så det er ikke sidste gang vi afholder sådan et event.

Vi er glade og stolte af at kunne tilbyde disse muligheder, da vi mener at fodbold er for alle.

VI STØTTER BL.A DISSE KLUBBER MED ET SPONSORAT

RØDEKRO

SEEST BK

SKIBET IF

BRAMDRUPDAM

KOLDING BK

KOLDINGQ

HATTING-TORSTED

EGTVED IF

HOVER IF

AMMITSBØL 

VEJLE BOLDKLUB