Betingelser for køb samt leje af ting fra Fodbold & Event

1. Når du/I booker hos F&E, skal der foretages en forudbetaling svarende til halvdelen af lejen. Dette sikrer udlejer mod, at lejere springer fra i sidste øjeblik, hvilket ender som tabt indtægt for udlejer.

Denne forudbetaling kan refunderes, hvis lejer ombestemmer sig minimum 14 dage før arrangementets afholdelse og dermed IKKE ønsker at leje hos F&E. I tilfælde af at lejer ombestemmer sig, inden for den givne tidsgrænse, kan beløbet refunderes minus 500 kr. for depositum. 

2. Der skal betales et depositum på halvdelen af lejen som opkræves før arrangementet. Depositummet tilbagebetales efter arrangementet når tingene levere retur.

3. Under leje er det lejer, som er ansvarlig for at de deltagende i arrangementet behandler F&E's ting forsvarligt og ordentligt. 

4. Alt materiale skal tilbageleveres i samme stand, som det ankom i. Ved skade på udstyr bliver der opkrævet et beløb tilsvarende værdiforringelsen.

5. Afbestilling SKAL ske via e-mail eller telefonisk henvendelse. Dette træder først i kraft ved skriftlig bekræftelse fra Fodbold- og event. 

6. F&E levere kvit og frit 30 km. fra vores lager i Fredericia herefter er der et gebyr på 3.- pr. km. Der kan lånes en trailer af os til at hente udlejningsudstyr. Den stiller vi tilrådighed for 100.- pr. dag.