VORES REJSE

Vi startede virksomheden i november, 2019.Vi tilbyder træning, Camps, og fodboldskoler uanset køn, og position.
Udover dette støtter vi velgørenhedsorganisationer, og støtter socialudsatte børn med fripladser på vores fodboldskoler, og fodboldcamps. Vi elsker at kunne se forbedringer, men i særdeleshed også at se dig blomstre på fodboldbanen. Vi glæder os til at træne dig! 

Vi har en stor erfaring med fodboldtræning og forskellige træningsmetoder. Vores store mission er at skabe et udviklingen miljø hvor der sker en udvikling af det hele fodboldmenneske igennem øvelser, forståelse og afvikling på banen. Vi skaber gode oplevelser med kvalitet, udvikling og passion uanset om du deltager i én træning, Camp eller fodboldskole hos os.

ENGAGEREDE, ENERGISKE OG PASSIONEREDE TRÆNERE

Vores trænere, assistenter, og ledere brænder for at gøre en forskel for dig! Vi giver dig en fodboldoplevelse, som du sent vil glemme. Venner, fællesskab, og trænere med fokus på dig.

VORES TEAM

Erfarende, engagerede og dygtige trænere som brænder for fodbolden men i den grad også udvikling af fodboldspillere.Vi er ét stort fælleskab med bred erfaring fra både bredde og elite som vi hver i sær gør gavn af til vores mange træninger, camps og fodboldskoler. Vores trænere er alle passionerede og er altid godt forberedte på den opgave de står overfor. De kan skræddersy lige den træning du eller dit hold har et ønske om og skræddersyer selv træningerne inden afvikling.

Mød vores team

VORES VÆRDIER

Glæde
Vi har stor fokus på at der er glæde. Glæden ved fodbolden er vigtig, og vi lærer også spillerne at det er vigtigt at have glæden med i træningen.

Hårdt arbejde
Hårdt arbejde betyder at vi lægger vægt på en hård men rigtig god træning med glæden i centrum.

Det hele fodboldmenneske
Vi har fokus på det hele fodboldmenneske igennem øvelser, og læring. Vi vil udvikle fodboldspillere uanset niveau. Alle skal have mulighed for at deltage. Vi mener at alle, uanset social baggrund, skal have muligheden for at udvikle sig.