BLIV VÆRTSKLUB OG AFVIKLE F&E FODBOLDSKOLE 2024

"Der er noget at vinde ved at vælge jer som samarbejdspartner" fortæller Gitte Mortensen, Ungdomsformand hos Hatting-Torsted. 

Med et populært, gennemtænkt og testet koncept, der er nemt og bekvemt at afholde, da vi tager de tunge dele af fodboldskolen. 

Sammen med fantastiske support muligheder og penge til klubkassen, er der ingen grund til ikke at afholde Fodbold og Event Fodboldskole i din klub.

Vi har stor erfaring og eksperter i at lave, udvikle og afholde en fodboldskole.
Sommeren 2021 afholdte vi fodboldskole for omkring 2000 fodboldskole børn med stor succes og i år afholder vi mere end 40 fodboldskoler i hele landet. Vores rejse startede i 2020 med den første fodboldskole og er sidenhen fået flere klubber med.

I 2021 og 2022 har vi afviklet fodboldskoler, hvor der har deltaget mellem 25 til 275 spillere.

Vores tidslinje med fodboldskole gennem tre år:
2020: En fodboldskole, 100 deltagere og 20 trænere/assistenter
2021: 18 fodboldskoler, 950 deltagere og 200 trænere/assistenter
2022: 42 fodboldskoler, 3000 deltagere og 450 trænere/assistenter

.

Lidt information omkring vores fodboldskolekoncept

Vi vil skabe den sjoveste, mest udfordrende og spændende fodboldskoleuge for alle børn der elsker fodbold og rigtig gerne vil have en fodboldskoleuge med masser af oplevelser uanset niveau.

Vi vil ikke sige at en F&E Fodboldskole "bare" er en fodboldskole. Vi mener at en F&E Fodboldskole er en fodboldskole, hvor vi har fokus på at skabe et seriøs sjov træningsmiljø uanset niveau og hvor vi har stor fokus på at give en rigtig god fodboldoplevelse videre.

De deltagende børn på fodboldskolen vil opleve og mærke at træningen giver mod på mere. De trænere og assistenter som er at finde på fodboldskolen har forud for fodboldskolen deltaget på et inspirationskursus, hvor de får endnu flere værktøjer til at skabe gode, trygge og lærende rammer for dit barn.

Dit barn vil også opleve at der er flere trænere og assistenttrænere sat på i grupperne, for at der kan skabes et fedt træningsmiljø og for at der er tid til den enkelte uanset niveau.

 Vores trænere har også en pædagogisk baggrund, så de kan håndtere forskellige situationer og er i øjenhøjde med børnene under hele fodboldskoleugen. 

Vores fodboldskolekoncept, er et koncept hvor vi har fokus på at fodboldskoleugen både skal være seriøs sjov fodboldtræning, hvor deltagerne får en fyldt rygsæk med nye værktøjer som kan bruges efter fodboldskoleugen og der skal være plads til gode samt lærerige fodboldoplevelser.

 "DE TUNGE OPGAVER"

Ved at afholde F&E Fodboldskole, skal I som klub læne jer tilbage. Vi tager de tunge og tidskrævende opgaver, der er ved at afvikle en fodboldskole, så I kan bruge jeres tid på andre opgaver i klubben

PENGE TIL KLUBKASSEN

Ved at afholde F&E Fodboldskole, tjener I som klub optil 75.- pr. deltager.
Som klub kan I være med til at bestemme, hvor meget I ønsker til klubkassen

BILLETSALG & PROMOVERING

Ved at afholde F&E Fodboldskole, står Fodbold- og event for billetsalgsplatform, betaling fra forældre, opsætning og promovering. I modtager flyers, plakater og bannere til reklame i klubben

 GLADE DELTAGERE

Ved at afholde F&E Fodboldskole får I som klub glade deltagere og tilfredse forældre

KURSUS

Vi sender skoleledere, trænere og assistenter på et inspiationskursus, hvor de bl.a får udleveret årets trænermanual og får værktøjer de kan benytte sig af på fodboldskolen

FODBOLDSKOLETEAM

Ved at afholde F&E Fodboldskole, står Fodbold- og event for at finde skoleledere, trænere og assistenter. Trænere og assistenter fra klubben har også mulighed for at være med

UDSTYR & HÅNDTERING

Fodboldudstyret til deltagerne bliver sendt ud direkte til deltagerne inden afvikling. Vi står for alt håndtering af tøj, bolde, størrelser og udstyr generelt

OPLEVELSER

På fodboldskolen kommer vi bl.a forbi med vores fodboldudstyr som deltagere synes er et kæmpe hit. Fodboldudstyr er bl.a pannabane, fodbolddart, fodtennis og fartmåler

SAMARBEJDE

Fodboldskolen er i et samarbejde med klubben, så der er klub-DNA og at klubben føler at det er klubbens fodboldskole. Vi er meget åbne og lydhøre i et samarbejde.

.

HVAD FÅR DELTAGERNE PÅ EN F&E FODBOLDSKOLE?

På en F&E Fodboldskole kan deltagerne se frem til:

Fuld tøjpakke - speciel edition F&E fodboldskole t-shirt, shorts & strømper fra Craft Sportswear
Fodboldskole drikkedunk
Kvalitets støvlepose
Fodboldskolediplom
Select TALENTO-fodboldskolebold
Forfriskninger alle dage i form af frugt

Der er mulighed for at tilvælge frokost, så der hver dag er varmt frokost til deltagerne.

Vi specialdesigner selv vores fodboldskoletøj i samarbejde med Sport24 og Craft Sportswear. Til venstre, kan du se trøjen fra 2023 

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med F&E"

Øster Starup Vester Nebel IF har igennem de seneste to år afholdt fodboldskole sammen med F&E i den sidste uge af skolernes sommerferie.

 Efter omkring 50 deltagere i 2022, så ramte vi i år 75 spillere på vores baner, og det er vel det bedste tegn på, at fodboldskolen er en stor succes!! Vi er meget tilfreds med samarbejdet med F&E, som gør det muligt for en klub som vores at afholde en så stor en event, som en ugelang fodboldskole jo er – og det uden at vores trænere og andre frivilliges skal byde ind med ekstra timer.

 Det er tydeligt, at F&E tager vores (og andres) input til forbedringer med i overvejelserne, og arbejder kontinuerligt med at forbedre et allerede rigtig godt produkt. Vi glæder os til atter at se en masse glade børn på vores baner igen i 2024.

Henrik Østergård Jensen, Fodboldudvalget i ØSVN IF.

"Stort hit, god kommunkation og fedt samarbejde"

Hatting-Torsted Fodbold vil gerne sende en stor tak til Fodbold- og event i forlængelse af afholdelsen af fodboldskole i uge 26, 2023 i vores klub.

Det er første gang vi samarbejder med jer omkring afholdelsen af en af vores fodboldskoler, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Hele vejen igennem har der været tæt kontakt. God kommunikation og et fedt samarbejde.

I har styr på jeres ting og de udfordringer, som vi er stødt på under forløbet er blevet håndteret professionelt og effektivt.Og der har kun været positive tilbagemeldinger fra deltagerne omkring indholdet og trænerne. Stort hit.

Så stor tak.

- Gitte Mortensen (Ungdomsformand - Hatting Torsted Fodbold)

"Et fantastisk netværk af trænere/hjælpere der er helt unikt"

De seneste 2 år har Hover IF haft fornøjelsen af at afholde fodboldskole i samarbejde med Fodbold- og event.
Fodbold- og event har et fantastisk netværk af trænere/hjælpere der er helt unikt.

Dette gør der kommer gode nye kompetente trænere udefra som kan lære deltagerne en masse ting. Endvidere er der mange ekstra oplevelser i pakken med F&E Fodboldskole som man som deltager får glæde af.  

Hover IF kan med det varmeste anbefale at samarbejde med Fodbold- og event omkring fodboldskole mv. 

- På vegne af Hover IF, Anders Hansen

ANSØG OM AT BLIVE VÆRTSKLUB 2024

Vi sidder netop klar til at skræddersy den bedste fodboldskole til jer!
Kontakt os med det samme, så vender vi tilbage hurtigst muligt til jer med et koncept som passer lige til jeres klub.