Information fodboldskoler

Sommerens helt store fodboldoplevelse. En uge fyldt med masser af fodbold, nye venskaber og mindeværdige fodboldoplevelser. Vi udfordre dig teknisk, taktisk, fysisk og mentalt igennem øvelser som er tilpasset efter dit niveau og alder.

Vi har fokus på at give dig en uforglemmelig fodboldskoleuge og har skruet ekstra op for oplevelserne i 2022.
Som deltagere på en F&E fodboldskole får du:

- Fuld tøjpakke – F&E fodboldskole speciel edition t-shirt, shorts & strømper fra Craft Sportswear

- Drikkedunk & støvlepose

- Diplom 

- Feedback efter ugen

- Select bold

- 5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau

- Sundt, og lækker frokost alle 5 dage

- Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt

Og, en oplevelse som du sent vil glemme.

Pris: 995.- inkl. moms.

Hvad er en F&E fodboldskole?
Den fedeste, sjoveste og spændende fodboldoplevelse i sommerferien 2022.
En uge med masser af fodbold, nye venskaber og tid til masser af fodboldsnak. Vi udfordre dig igennem øvelser både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt - intensiv træning tilpasset efter dit niveau, og alder med plads til en masse glæde sammen med vennerne.
En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole - det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske. Vi udfordre alle fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige fodboldøvelser. Vi synes det er vigtigt at have fokus på det hele fodboldmenneske på en fodboldskole og derfor vil du som deltagere også opleve at din træner har fokus på dig og at der vil være flere trænere pr. spillere, så alle bliver set, hørt og hjulpet.
Ingen børn er perfekte, og ingen børn er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder samt lære spillerne om at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre. Alle ledere, trænere og assistenter er på et inspirationskursus inden fodboldskoleugen, så de alle er klar til at tage imod dig på fodboldskole med de rette værktøjer og er godt forberedt.
Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsæk med forskellige værktøjer som de kan bruge i egen klub & haven efter fodboldskoleugen.
Billetsalget starter lørdag d.27 november 2022 kl.10:00.
Ved spørgsmål kontakt:
Tlf. 51260055
fodboldskole@fodboldogevent.dk