HANDELS- OG GDPR BETINGELSER - FODBOLDSKOLE 2024

HANDELS- OG GDPR BETINGELSER - FODBOLDSKOLE 2024

Refundering/overtagelse af fodboldskolebillet:

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores fodboldskoler ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Hvis du er forhindret i at deltage, har du dog mulighed for at overdrage billetten til en anden deltager, hvorefter I blot afregner internt mellem jer. Deadline for overdragelsen er dog senest 14 dage før fodboldskolestart, hvilket er af hensyn til vores holdinddeling. 

Har du bestilt en afbestillingsforsikring ved vores partner, Gouda Forsikring, refunderes billetten hos Gouda Forsikring.

En evt. overdragelse af din billet er først gyldig når vi har fået følgende info på den nye deltager tilsendt til billet@fodboldogevent.dk - der vil være et gebyr på 150.- for overdragelse af billetten.

- Fulde navn

- Fødselsdato

- Position på banen

- Email til en forælder

- Telefonnummer på en forælder

Behandling af personfølsomme oplysninger hos Fodbold- og event:

Vi har brug for at indhente din tilladelse til, at vi modtager og behandler dine personfølsomme oplysninger i forbindelse med du deltager i fodboldskole hos Fodbold – og event i sommeren 2024. 

Det drejer sig om fødselsdato, mailadresse, mobilnummer, tøjstørrelse mv på dig som fodboldspiller. Vi deler dine oplysninger med den fodboldtræner du skal træne med, vores tøjleverandør Sport24 og fodboldskolelederen der er på fodboldskolen. Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at vi må videregive disse oplysninger. 

 

Billeder og video fra fodboldskolen:

Vi har brug for at du som forældre/værge til dit barn giver os tilladelse til at vi bruger billeder og videoer fra fodboldskolen på vores sociale medier herunder Facebook, Instagram og Linkedin samt www.fodboldogevent.dk. På vores socialemedier og hjemmeside, vil der altid kun fremgå spillernes fornavn. 

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" ved køb af fodboldskolebillet acceptere du som forældre/værge at vi må tage billeder/video af dit barn og bruge i forbindelse med fodboldskolen på vores socialemedier samt www.fodboldogevent.dk under og efter fodboldskoleugen. Hvis dette ikke ønskes bedes der sendes en mail til fodboldskole@fodboldogevent.dk senest 14 dage før fodboldskole start. 

Billeder taget af tredjepart herunder fotograf hyret af Fodbold- og event:

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at den fotograf som er hyret af Fodbold- og event må tage billeder/video af dit barn og videregive til os. Herunder InHouse Studios ved køb af fotografering på fodboldskolen, at firmaet må tage billeder af dit barn og få information fra Fodbold- og event omkring dit barn til fotografering. 

Reklame fra sponsorer af fodboldskolen:

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at der må sendes en mail med reklame fra fodboldskolens sponsorer sendt fra Fodbold- og event. Du kan altid framelde dig ved at sende en mail til fodboldskole@fodboldogevent.dk.

Skader på fodboldskolen: 

Ved deltagelse på vores fodboldskoler acceptere du at Fodbold- og event fritages for ansvar for evt. opståede skader eller ligende under fodboldskoleugen. 

Du kan altid kontakte os på fodboldskole@fodboldogevent.dk ved spørgsmål.

Fodbold- og event
CVR:  43362860