HANDELS- OG GDPR BETINGELSER - FODBOLDSKOLE 2023

HANDELS- OG GDPR BETINGELSER - FODBOLDSKOLE 2023

Refundering/overtagelse af billet:

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores fodboldskoler ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Hvis du er forhindret i at deltage, har du dog mulighed for at overdrage billetten til en anden deltager, hvorefter I blot afregner internt mellem jer. Deadline for overdragelsen er dog senest 7 dage før fodboldskolestart, hvilket er af hensyn til vores holdinddeling.

En evt. overdragelse af din billet er først gyldig når vi har fået følgende info på den nye deltager tilsendt til Info@fodboldogevent.dk 

- Fulde navn

- Fødselsdato

- Position på banen

- Email til en forælder

- Telefonnummer på en forælder

Behandling af personfølsomme oplysninger hos Fodbold- og event:

Vi har brug for at indhente din tilladelse til, at vi modtager og behandler dine personfølsomme oplysninger i forbindelse med du deltager i fodboldskole hos Fodbold – og event i sommeren 2023. 

Det drejer sig om fødselsdato, mailadresse, mobilnummer, tøjstørrelse mv på dig som fodboldspiller. Vi deler dine oplysninger med den fodboldtræner du skal træne med og fodboldskolelederen der er på fodboldskolen. Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at vi må videregive disse oplysninger. 

Billeder og video fra fodboldskolen:

Vi har brug for at du som forældre/værge til dit barn giver os tilladelse til at vi bruger billeder og videoer fra fodboldskolen på vores sociale medier herunder Facebook, Instagram og Linkedin samt hjemmeside. På vores socialemedier og hjemmeside, vil der altid kun fremgå spillerens fornavn. 

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" ved køb af fodboldskolebillet acceptere du som forældre/værge at vi må tage billeder/video af dit barn og bruge i forbindelse med fodboldskolen på vores socialemedier samt hjemmeside under og efter fodboldskoleugen. Hvis dette ikke ønskes bedes der sendes en mail til fodboldskole@fodboldogevent.dk senest 7 dage før fodboldskolestart. 

Billeder taget af tredjepart herunder fotograf hyret af Fodbold- og event:

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at den fotograf som er hyret af Fodbold- og event må tage billeder/video af dit barn og videregive til os. 

Reklame fra sponsorer af fodboldskolen:

Ved at acceptere "vilkår og betingelser" acceptere du som forældre/værge at der må sendes en mail med reklame fra fodboldskolens sponsorer sendt fra Fodbold- og event. Du kan altid framelde dig ved at sende en mail til fodboldskole@fodboldogevent.dk.

Skader på fodboldskolen: 

Ved deltagelse på vores fodboldskoler acceptere du at Fodbold- og event fritages for ansvar for evt. opståede skader eller ligende under fodboldskoleugen. 

Du kan altid kontakte os på fodboldskole@fodboldogevent.dk ved spørgsmål.

Fodbold- og event
CVR:  40488472