HANDELSBETINGELSER

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores Camps ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Hvis du er forhindret i at deltage, har du dog mulighed for at overdrage billetten til en anden deltager, hvorefter I blot afregner internt mellem jer. Deadline for overdragelsen er dog senest 5 dage før Campens start, hvilket er af hensyn til vores holdinddeling.

En evt. overdragelse af din billet er først gyldig når vi har fået følgende info på den nye deltager tilsendt til Info@fodboldogevent.dk 

Fulde navn

Fødselsdato

Position på banen

Email til en forælder

Telefonnummer på en forælder

Vi har brug for at indhente din tilladelse til, at vi modtager og behandler dine personfølsomme oplysninger i forbindelse med du deltager i fodboldskole hos Fodbold – og Event i sommeren 2022. 

Det drejer sig om fødselsdato, mailadresse, mobilnummer, tøjstørrelse mv på dig som fodboldspiller. Vi deler dine oplysninger med den fodboldtræner du skal træne med og fodboldskolelederen der er på fodboldskolen.

Samtidig har vi brug for du giver os tilladelse til, at vi bruger billeder og video på vores hjemmeside, facebook, LinkedIn og Instagram. På de sociale medier og hjemmeside fremgår altid kun spillerens fornavn. Hvis dette ikke ønskes bedes der sendes en mail til fodboldskole@fodboldogevent.dk senest 1 måned før fodboldskolestart.